OFERTA NA CHRZCINY

PROPOZYCJA NR 1

OBIAD

Zupa:

  • drobiowy rosół z kluseczkami

Danie główne:

  • polędwiczka wieprzowa nadziewana szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie grzybowym,

  • ziemniaki pieczone po szwedzku, warzywa grillowane

Deser:

  • śmietankowa panna cotta z musem truskawkowym

Napoje:

  • woda mineralna z cytryną i świeżą miętą

  • kawa lub herbata

KOLACJA

Zimne zakąski:

  • tortilla z warzywami i kurczakiem

  • pieczarka faszerowana

  • schab pieczony z chrzanowym farszem i rukolą

  • conchiglioni z lekką sałatką wiosenną

  • koreczki z zielonego ogórka z szynka parmeńską

  • pomidorki faszerowane sałatką jarzynową

  • tymbalik drobiowy

  • pieczywo, masło

Gorący posiłek:

  • pikantna zupa peruwiańska z kurczakiem

PROPOZYCJA NR 2

OBIAD

Zupa:

  • krem z białych warzyw z grzankami

Dania podstawowe na półmiskach:

  • drobiowy kotlet de volaille (25 porcji)

  • staropolskie zrazy wołowe w sosie własnym (25 porcji)

  • polędwiczki wieprzowe nadziewane grzybami (25 porcji)

Dodatki:

  • ziemniaki gotowane, ziemniaki pieczone

  • buraczki, surówka wiosenna, surówka z marchwi, warzywa gotowane

Deser:

  • śmietanowy krem mascarpone z owocami

Napoje:

  • woda mineralna z cytryną i świeżą miętą

  • kawa lub herbata

KOLACJA

Zimne zakąski:

  • vol au vent z musem z wędzonego łososia

  • pieczarka faszerowana

  • schab pieczony z chrzanowym farszem i rukolą

  • conchiglioni z musem drobiowym

  • pieczony pasztet z dzika z musem żurawinowym

  • sałatka jarzynowa zawijana w szynce
  • sałatka krabowa podana w ogórkach

  • pieczywo, masło

Gorący posiłek:

  • zupa gulaszowa z ziemniakami

PROPOZYCJA NR 3

OBIAD

Zupa:

  • krem borowikowy z groszkiem ptysiowym

Dania podstawowe na półmiskach:

  • kaczka pieczona (20 porcji)

  • drobiowe roladki z indyka nadziewane suszonymi pomidorami z sosem serowym (20 porcji)

  • polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym (20 porcji)

  • łosoś z rusztu (20 porcji)

Dodatki:

  • ziemniaki gotowane, ziemniaki pieczone

  • buraczki, surówka wiosenna, surówka z marchwi, warzywa gotowane

Deser:

  • bezowa a’la pavlova

Napoje:

  • woda mineralna z cytryną i świeżą miętą

  • sok owocowy , napoje gazowane – 1 l / os.

  • kawa, herbata – dostępne przez całą uroczystość

KOLACJA

Zimne zakąski:

  • ogórek faszerowany twarożkiem

  • schab faszerowany

  • tatar ze śledzia

  • pasztet z dziczyzny z musem żurawinowym

  • tymbalik rybny

  • roladki z tortilli

  • sałatka z tuńczykiem podana w muszlach makaronowych

  • pieczywo, masło

Gorący posiłek:

  • barszcz czerwony z pierożkami

Twardy Dół

MANAGER OŚRODKA

Tel.  +48 516 008 512

manager@twardydol.pl

Manager jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku od godz. 8.00 do 16.00.