PROPOZYCJA NR 1
OBIAD
Zupa:
-
drobiowy rosół z kluseczkami
Danie główne:
-
polędwiczka wieprzowa nadziewana szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie grzybowym,
-
ziemniaki pieczone po szwedzku, warzywa grillowane
Deser:
-
śmietankowa panna cotta z musem truskawkowym
Napoje:
-
woda mineralna z cytryną i świeżą miętą
-
kawa lub herbata
KOLACJA
Zimne zakąski:
-
tortilla z warzywami i kurczakiem
-
pieczarka faszerowana
-
schab pieczony z chrzanowym farszem i rukolą
-
conchiglioni z lekką sałatką wiosenną
-
koreczki z zielonego ogórka z szynka parmeńską
-
pomidorki faszerowane sałatką jarzynową
-
tymbalik drobiowy
-
pieczywo, masło
Gorący posiłek:
-
pikantna zupa peruwiańska z kurczakiem
-
kawa lub herbata