OFERTA WESELNA

Miejsce na wymarzone wesele w romantycznej scenerii.

Ślub to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej pary dlatego należy

zadbać aby ten dzień był wyjątkowy, niezwykły i niezapomniany.

Dbając o każdy szczegół tej ważnej uroczystości sprawimy, że wesele

w Twardym Dole będzie niezapomnianym , cudownym przeżyciem dla Państwa i wszystkich Gości.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

Organizujemy :

wesela do 100 osób w Sali Bankietowej
uroczystości do 50 osób w Orlim Gnieździe
kameralne przyjęcia weselne do 40 osób w Chacie Myśliwskiej
Dysponujemy 110 miejscami noclegowymi w promocyjnych cenach dla Gości Weselnych.

Załączone menu jest wstępną propozycją, którą zgodnie z Państwa sugestiami możemy dowolnie modyfikować.

Przygotowujemy indywidualne oferty, które będą spełniać oczekiwania naszych Klientów.

MENU WESELNE NR 1

Powitanie Państwa Młodych chlebem i solą.

Powitalny aperitif:

  • kieliszek wina musującego dla wszystkich Gości

Zupa:

  • domowy rosół z kury z makaronem i natką pietruszki

Dania podstawowe:

  • potrawka z kurczaka z ryżem i białym sosem (100%)

  • staropolski zraz wołowy (65%)

  • tradycyjny kotlet de volaille (65%)

  • polędwiczka wieprzowa faszerowana grzybami (65%)

  • roladki z indyka z suszonymi pomidorami i szpinakiem (65%)

Dodatki:

  • ziemniaki gotowane posypane świeżym koperkiem, frytki, buraczki zasmażane, marchewka z groszkiem. surówka z marchwi , surówka z białej kapusty , surówka wiosenna

Napoje:

  • woda mineralna z cytryną i świeżą miętą, sok owocowy, napoje gazowane – 1 l /os. kawa, herbata – dostępne w bufecie szwedzkim przez całą uroczystość

Zimne zakąski (po 80%):

  • schab z chrzanowym farszem

  • pstrąg w cytrynowej galarecie

  • tymbaliki drobiowe z warzywami

  • łososiowe roladki nadziewane szpinakiem

  • koreczki z zielonego ogórka i szynki parmeńskiej

  • pieczarki faszerowane kozim serem

  • roladki z tortilli z kurczakiem i warzywami

  • pasztet z dzika z musem żurawinowym

  • sałatka jarzynowa w pomidorkach

  • muszle makaronowe z musem łososiowym

  • pieczywo, masło

Gorące dania podane w nocy:

  • sznycelki wieprzowe, szaszłyki drobiowe z warzywami, karkówka grillowana, ziemniaki pieczone po szwedzku, warzywa grillowane, pikantna zupa peruwiańska z kurczakiem

MENU WESELNE NR 2

Powitanie Państwa Młodych chlebem i solą.

Powitalny aperitif:

  • kieliszek wina musującego dla wszystkich Gości

Zupa:

  • krem ze świeżych pomidorów z mozzarellą i bazylią

Dania podstawowe:

  • potrawka z kurczaka z ryżem i białym sosem (100%)

  • staropolski zraz wołowy (70%)

  • polędwiczki drobiowe w sosie kurkowym (70%)

  • panierowany kotlet schabowy (70%)

  • kaczka pieczona (70%)

Dodatki:

  • ziemniaki gotowane posypane świeżym koperkiem, pieczone w ziołach cząstki ziemniaków, bukiet gotowanych warzyw, buraczki zasmażane, surówka z marchwi, surówka colesław, mizeria

Deser:

  • kompozycja ciast bankietowych – podanych na paterach – 4 rodzaje po 75%

Napoje:

  • woda mineralna z cytryną i świeżą miętą, sok owocowy , napoje gazowane – 1 l / os. kawa, herbata – dostępne w bufecie przez całą noc

Zimne zakąski (po 80%):

  • pieczarka faszerowana

  • tymbalik rybny

  • pstrąg wędzony

  • schab faszerowany

  • vol au vent z musem łososiowym

  • łosoś gotowany w sosie jogurtowo-koperkowym

  • galantyna z kurczaka

  • pasztet z dzika z musem żurawinowym

  • sałatka z tuńczykiem podana w pomidorkach

  • sałatka jarzynowa zawijana w szynce

  • pieczywo, masło

Gorące dania podane w nocy:

  • golonka kociewska, karkówka szpikowana czosnkiem, żeberka, kapusta zasmażana, żurek staropolski z białą kiełbasą

MENU WESELNE NR 3

Powitanie Państwa Młodych chlebem i solą.

Powitalny aperitif:

  • kieliszek wina musującego dla wszystkich Gości

Zupa:

  • krem borowikowy z groszkiem ptysiowym

Dania podstawowe:

  • pieczona kaczka (75%)

  • polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym (75%)

  • łosoś z rusztu (75%)

  • staropolski zraz wołowy (75%)

Dodatki:

  • ziemniaki gotowane posypane świeżym koperkiem, pieczone w ziołach cząstki ziemniaków, marchewka gotowana, buraczki zasmażane, warzywa grillowane, surówka z marchwi, surówka wiosenna

Napoje:

  • woda mineralna z cytryną i świeżą miętą, sok owocowy, napoje gazowane – 1 l / os., kawa, herbata – dostępne w bufecie przez całą uroczystość

Desery:

  • kompozycja ciast bankietowych – podanych na paterach – 4 rodzaje po 75%, owoce, tort weselny

Zimne zakąski (po 80%):

  • kieszonki schabowe z chrzanowym farszem i rukolą

  • pstrąg w cytrynowej galarecie

  • roladki z cukinii

  • drobiowe roladki ze szpinakiem

  • tatar ze śledzia

  • grzybki faszerowane

  • vol au vent z musem łososiowym

  • pasztet z dzika z musem żurawinowym

  • sałatka ryżowa z ananasem i kukurydzą

  • sałatka z tuńczykiem podana w pomidorkach

  • pieczywo, masło

Gorące dania podane w nocy:

  • dzik pieczony z gruszkami, czerwoną kapusta zasmażana, szaszłyki drobiowe, karkówka grillowana z dipem czosnkowym, kofty wieprzowe, barszcz czerwony z pierożkami

DODATKOWE PROPOZYCJE

BUFET DESEROWY w cenie od 25 zł / osoba.

TORT WESELNY w cenie od 15 zł / porcja.

Atrakcja kulinarna:

  • dzik pieczony w cenie od 39 zł / porcja

  • udziec wieprzowy pieczony w całości w cenie od 29 zł / porcja

STÓŁ WIEJSKI ze swojskimi wędlinami w cenie od 25 zł /osoba.

PROMOCYJNE CENY NA ALKOHOL (wódka, wino)

POPRAWINY od 65,00 zł / osoba

DEKORACJA SALI – wycena indywidualna

ŚLUB W PLENERZE – wycena indywidualna

POKAZ FAJERWERKÓW

DRINK BAR Z KOLOROWYMI COCTAJLAMI

Za dzieci do lat 10 pobieramy opłatę w wysokości 60% ceny wybranego menu.

Nowożeńcy otrzymują w prezencie nocleg w pokoju ze śniadaniem.

Rezerwacja wybranego terminu uzyskuje status gwarantowanej w dniu podpisania umowy i wpłaty ustalonego zadatku.

Twardy Dół

MANAGER OŚRODKA

Tel.  +48 516 008 512

manager@twardydol.pl

Manager jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku od godz. 8.00 do 16.00.