Ślub to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej pary dlatego należy
zadbać aby ten dzień był wyjątkowy, niezwykły i niezapomniany.
Dbając o każdy szczegół tej ważnej uroczystości sprawimy, że wesele
w Twardym Dole będzie niezapomnianym , cudownym przeżyciem dla Państwa i wszystkich Gości.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
wesela do 100 osób w Sali Bankietowej
uroczystości do 50 osób w Orlim Gnieździe
kameralne przyjęcia weselne do 40 osób w Chacie Myśliwskiej
Dysponujemy 110 miejscami noclegowymi w promocyjnych cenach dla Gości Weselnych.
Załączone menu jest wstępną propozycją, którą zgodnie z Państwa sugestiami możemy dowolnie modyfikować.
Przygotowujemy indywidualne oferty, które będą spełniać oczekiwania naszych Klientów.
Powitanie Państwa Młodych chlebem i solą.
Powitalny aperitif:
Zupa:
Dania podstawowe:
potrawka z kurczaka z ryżem i białym sosem (100%)
staropolski zraz wołowy (65%)
tradycyjny kotlet de volaille (65%)
polędwiczka wieprzowa faszerowana grzybami (65%)
roladki z indyka z suszonymi pomidorami i szpinakiem (65%)
Dodatki:
ziemniaki gotowane posypane świeżym koperkiem, frytki, buraczki zasmażane, marchewka z groszkiem. surówka z marchwi , surówka z białej kapusty , surówka wiosenna
Napoje:
woda mineralna z cytryną i świeżą miętą, sok owocowy, napoje gazowane – 1 l /os. kawa, herbata – dostępne w bufecie szwedzkim przez całą uroczystość
Zimne zakąski (po 80%):
schab z chrzanowym farszem
pstrąg w cytrynowej galarecie
tymbaliki drobiowe z warzywami
łososiowe roladki nadziewane szpinakiem
koreczki z zielonego ogórka i szynki parmeńskiej
pieczarki faszerowane kozim serem
roladki z tortilli z kurczakiem i warzywami
pasztet z dzika z musem żurawinowym
sałatka jarzynowa w pomidorkach
muszle makaronowe z musem łososiowym
pieczywo, masło
Gorące dania podane w nocy:
sznycelki wieprzowe, szaszłyki drobiowe z warzywami, karkówka grillowana, ziemniaki pieczone po szwedzku, warzywa grillowane, pikantna zupa peruwiańska z kurczakiem
Powitanie Państwa Młodych chlebem i solą.
Powitalny aperitif:
Zupa:
krem ze świeżych pomidorów z mozzarellą i bazylią
Dania podstawowe:
potrawka z kurczaka z ryżem i białym sosem (100%)
staropolski zraz wołowy (70%)
polędwiczki drobiowe w sosie kurkowym (70%)
panierowany kotlet schabowy (70%)
kaczka pieczona (70%)
Dodatki:
ziemniaki gotowane posypane świeżym koperkiem, pieczone w ziołach cząstki ziemniaków, bukiet gotowanych warzyw, buraczki zasmażane, surówka z marchwi, surówka colesław, mizeria
Deser:
kompozycja ciast bankietowych – podanych na paterach – 4 rodzaje po 75%
Napoje:
woda mineralna z cytryną i świeżą miętą, sok owocowy , napoje gazowane – 1 l / os. kawa, herbata – dostępne w bufecie przez całą noc
Zimne zakąski (po 80%):
pieczarka faszerowana
tymbalik rybny
pstrąg wędzony
schab faszerowany
vol au vent z musem łososiowym
łosoś gotowany w sosie jogurtowo-koperkowym
galantyna z kurczaka
pasztet z dzika z musem żurawinowym
sałatka z tuńczykiem podana w pomidorkach
sałatka jarzynowa zawijana w szynce
pieczywo, masło
Gorące dania podane w nocy:
golonka kociewska, karkówka szpikowana czosnkiem, żeberka, kapusta zasmażana, żurek staropolski z białą kiełbasą
Powitanie Państwa Młodych chlebem i solą.
Powitalny aperitif:
Zupa:
krem borowikowy z groszkiem ptysiowym
Dania podstawowe:
pieczona kaczka (75%)
polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym (75%)
łosoś z rusztu (75%)
staropolski zraz wołowy (75%)
Dodatki:
ziemniaki gotowane posypane świeżym koperkiem, pieczone w ziołach cząstki ziemniaków, marchewka gotowana, buraczki zasmażane, warzywa grillowane, surówka z marchwi, surówka wiosenna
Napoje:
woda mineralna z cytryną i świeżą miętą, sok owocowy, napoje gazowane – 1 l / os., kawa, herbata – dostępne w bufecie przez całą uroczystość
Desery:
kompozycja ciast bankietowych – podanych na paterach – 4 rodzaje po 75%, owoce, tort weselny
Zimne zakąski (po 80%):
kieszonki schabowe z chrzanowym farszem i rukolą
pstrąg w cytrynowej galarecie
roladki z cukinii
drobiowe roladki ze szpinakiem
tatar ze śledzia
grzybki faszerowane
vol au vent z musem łososiowym
pasztet z dzika z musem żurawinowym
sałatka ryżowa z ananasem i kukurydzą
sałatka z tuńczykiem podana w pomidorkach
pieczywo, masło
Gorące dania podane w nocy:
dzik pieczony z gruszkami, czerwoną kapusta zasmażana, szaszłyki drobiowe, karkówka grillowana z dipem czosnkowym, kofty wieprzowe, barszcz czerwony z pierożkami
BUFET DESEROWY w cenie od 25 zł / osoba.
TORT WESELNY w cenie od 15 zł / porcja.
Atrakcja kulinarna:
dzik pieczony w cenie od 39 zł / porcja
udziec wieprzowy pieczony w całości w cenie od 29 zł / porcja
STÓŁ WIEJSKI ze swojskimi wędlinami w cenie od 25 zł /osoba.
PROMOCYJNE CENY NA ALKOHOL (wódka, wino)
POPRAWINY od 65,00 zł / osoba
DEKORACJA SALI – wycena indywidualna
ŚLUB W PLENERZE – wycena indywidualna
POKAZ FAJERWERKÓW
DRINK BAR Z KOLOROWYMI COCTAJLAMI
Za dzieci do lat 10 pobieramy opłatę w wysokości 60% ceny wybranego menu.
Nowożeńcy otrzymują w prezencie nocleg w pokoju ze śniadaniem.
Rezerwacja wybranego terminu uzyskuje status gwarantowanej w dniu podpisania umowy i wpłaty ustalonego zadatku.
MANAGER OŚRODKA
Tel. +48 516 008 512
Manager jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku od godz. 8.00 do 16.00.
Centrum Wypoczynkowe „TWARDY DÓŁ”
Twardy Dół
83-224 Borzechowo
Niedziela - Czwartek
12.00 - 20.00
Piątek - Sobota
12.00 - 21:30